McDonald's възражда един от най-обичаните си бургери точно навреме за

...
McDonald's възражда един от най-обичаните си бургери точно навреме за
Коментари Харесай

McDonald`s връща емблематичния бургер в голямо разтърсване на менюто за Великден

McDonald's възражда един от най-обичаните си бургери тъкмо в точния момент за Великден и почитателите (ба да ба ба ба) го обожават.

Гигантът за бързо хранене разкри най-новата си смяна в менюто тази седмица, която ще се появи в магазините в цялата страна на 13 март. Три нови продукта с тема за Великден ще създадат своя дебют, който би трябвало да бъде добре признат от всички фенове на горещи кифли там.

Клиентите могат също по този начин да чакат краткотрайно връщане на три авансово изключени продукта, които са цялостни с „ носталгични усети за положително въодушевление “. Но не се надявайте прекалено много, защото те ще бъдат налични единствено за стеснен интервал от време.

The Mirror може да удостовери, че McCrispy Deluxe ще се завърне триумфално в магазините - откакто беше незабравимо изтеглен от менютата предходната година. Бургерът на цена от 5,89 английски лири включва 100% пилешка лой, люта и пикантна майонеза, компот от карамелизиран лук, маруля, бекон, червен лук и комат сирене чедър.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР