McDonald's е вкусно лакомство в най-добрите времена, но когато има

...
McDonald's е вкусно лакомство в най-добрите времена, но когато има
Коментари Харесай

Популярната игра peel-to-win на McDonald`s се завръща днес - с парични награди от £10k

McDonald's е вкусно лакомство в най-хубавите времена, само че когато има спомагателен пласт неспокойствие към него с помощта на връщането на Winning Sips, става още по-вкусно.

Връщайки се през днешния ден (сряда, 13 март) до вторник, 16 април, премиите са подготвени за продобиване, в това число безвъзмездни детайли от менюто, артикули, фестивални билети и пари в брой - или дрънкулка за игра на App Play, за още един късмет за облага и присъединяване в изтегляне на премия от £10 000.

И е по-лесно от всеки път да играете Winning Sips - просто купете всяка междинна или огромна безалкохолна напитка и отлепете стикера на чашата, с цел да разкриете премия за незабавна облага или игрално парче от App Play. Не се тормозете и за McDonald's Monopoly, тъй като той също се завръща по-късно тази година.

С игрален детайл за незабавна облага клиентите могат да завоюват доста неща, в това число фестивални билети и възхитителни детайли от менюто. С игрална част App Play клиентите могат да сканират кода в приложението McD...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР