McDonald's е готов да изкупи обратно всичките 225 магазина на

...
McDonald's е готов да изкупи обратно всичките 225 магазина на
Коментари Харесай

McDonald`s изкупува обратно ВСИЧКИ 225 франчайза в Израел, след като твърденията за безплатна храна за IDF предизвикаха бойкоти

McDonald's е подготвен да изкупи назад всичките 225 магазина на своя франчайз в Израел, откакто ресторантът видя протести заради безвъзмездни ястия, дарени на израелци войски.

Гигантът за бързо хранене е обект на митинги и цялостни протести, откогато Alonyal Ltd, компанията, която сега има и ръководи заведенията за хранене на McDonald's в Израел, провокира отвращение, откакто разгласи, че ще подарява безвъзмездни ястия на израелските отбранителни сили малко след офанзивата на Хамас на 7 октомври.

Въпреки че McDonald's е основан в Чикаго, неговият бизнес модел планува заведения за хранене по целия свят да се ръководят и имат на локално равнище. Alonyal дава отговор за 225 местоположения в цялата страна, в които работят 5000 души. „ В продължение на повече от 30 години Alonyal Limited се гордее да донесе Златните арки в Израел и да служи на нашите общности “, сподели Омри Падан, основен изпълнителен шеф и притежател на Alonyal, в изказване.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

McDonald’s отговори, че „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР