McDonald's Corp (MCD.N) заяви днес, че планира да отвори отново

...
McDonald's Corp (MCD.N) заяви днес, че планира да отвори отново
Коментари Харесай

McDonalds ще започне да отваря отново ресторантите си в Украйна

McDonald's Corp (MCD.N) съобщи през днешния ден, че възнамерява да отвори още веднъж заведенията за хранене си в Украйна през идващите няколко месеца като ранен знак за завръщане на западния бизнес в страната, макар че спорът с Русия продължава, съобщи Ройтерс.

Компанията затвори всички свои заведения за хранене в Украйна и Русия през март, като McDonald's продаде множеството си заведения за хранене в Русия на един от локалните си лицензополучатели през май.

„ След задълбочени съвещания и полемики с украински публични лица, снабдители и експерти по сигурността и като взехме поради настояването на нашите чиновници да се върнат на работа, ние взехме решение да въведем поетапен проект за наново отваряне на някои заведения за хранене в Киев и Западна Украйна “, Пол Помрой, Ръководителят на McDonald's за интернационалните ръководени пазари, сподели в известие до чиновниците.

Компанията сподели, че работи с снабдители, с цел да достави артикули в заведенията за хранене и да върне чиновниците на място с усъвършенствани протоколи за сигурност.

McDonald's имаше 109 ресторанта в Украйна, само че не посочи какъв брой възнамерява да отвори още веднъж.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР