МБАЛ Света София отново започва кампания с безплатни прегледи при

...
МБАЛ Света София отново започва кампания с безплатни прегледи при
Коментари Харесай

Безплатни кардиологични прегледи в МБАЛ Света София от 11 май

МБАЛ " Света София " още веднъж стартира акция с безвъзмездни прегледи при разнообразни експерти.
Сърдечносъдовите болести са най-рисковите за пациентите, а пренебрегването на такива признаци по време на изключителното състояние може да докара до крайни и необратими последствия. Затова първи за пациентите със сърдечни недоволства ще се погрижат кардиолозите на болничния комплекс, които ще преглеждат гратис от 11-и май до края на месеца, оповестяват от болничното заведение.
Очакванията на експертите са, че доста хора са пренебрегнали признаците си от боязън в последните два месеца, а това може да бъде доста рисково за живота и здравето им. Сред аргументите за утежняване на положението на сърдечносъдовата система могат да бъдат мощният стрес и напрежение, лимитираното придвижване и естествена слънчева светлина, прекаляването с някои нездравословни храни и питиета – фактори, на които всички сме изложени поради пандемията с Covid-19.
Всички пациенти, които се тормозят за здравето на сърцето си, могат да се възползват от безплатните прегледи, които ще се организират всеки работен ден до края на май.
Единственото, което би трябвало да създадат, е да си запишат час на телефон 02/8184600, или на място на бул. „ България “№104.
Предварителното записване на час за обзор е наложително, поради противоепидемичните ограничения, които се взимат в болничния комплекс след всеки пациент.
Ако нямат физическа опция да посетят МБАЛ „ Света София “ за обзор, могат да си запишат час за онлайн или телефонна консултация на имейл: [email protected].
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР