МБАЛ - Добрич ще посрещне едни от най-добрите специалисти по

...
МБАЛ - Добрич ще посрещне едни от най-добрите специалисти по
Коментари Харесай

Лекарите от Програма „Детско здраве“ преглеждат в Добрич и областта

МБАЛ - Добрич ще посрещне едни от най-хубавите експерти по детски заболявания от София, които ще преглеждат гратис деца от Добрич и региона на 18 март 2023 година Прегледите се организират под егидата на община Добрич и със съдействието на КК Албена, оповестяват от лечебното заведение.

Лекарите са част от Програма „ Детско здраве “, в която вземат участие водещи експерти от болница „ Пирогов “ и от Столичната лекарска гилдия.

Лекарите са от специалностите УНГ, ортопедия, неврохирургия, урология, хирургия, кардиология, неврология, ендокринология, дерматология, педиатрия, образна диагностика, акушерство и гинекология и офталмология.

Екипът ще преглежда деца от 0 до 18 година Прегледите ще се правят на 18 март, събота, от 9.30 ч. до 14.30 ч. в Медицинския център на болничното заведение.

Децата, които са с съпътстващи болести, би трябвало да носят със себе си по време на прегледа цялата здравна документи, съпровождаща болестта.

Деца с остри респираторни болести не е желателно да посещават профилактичните прегледи за ограничение разпространяването на вируса, прецизират от лечебното заведение.

Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездни профилактични прегледи е належащо авансово да се запишат на телефон 0884 54 09 74.

Записването се случва всеки работен работен ден сред 9.00 и 16.00 часа.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР