Майсторите на комедията Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров

...
Майсторите на комедията Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров
Коментари Харесай

Тончо, Мамалев и Камен Во попадат на пътя на опустушителния ураган Милтън

Майсторите на комедията Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров се оказаха на пътя на идващия вихър от четвърта степен " Милтън ". Тримата са в Съединени американски щати на едномесечно турне. Последното им зрелище в неделя беше в Нейпълс, щата Флорида. Те възнамеряваха да прекарат няколко дни там и да се порадват на топло време и малко плаж. Но градчето е в конуса на " Милтън ", който се чака да удари късно вечерта в сряда. Но мощните талази и мощен дъжд към този момент се стоварват върху крайбрежието в района.

Тримата артисти би трябвало да пътуват в сряда за Монреал в Канада където в петък е идващото им зрелище преди да се завърнат в Съединени американски щати за участия в Детройт (в събота) и Чикаго (в неделя). Сега Мамалев, Тончо и Камен са решили да се изтеглят от Нейпълс в Маями, който се чака да бъде пощаден от урагана и в сряда да летят за Монтреал. 

Любимите артисти имат общо 12 представления и на доста места ще изиграят продължението на комедийното си шоу – „ Майсторите на комедията 2 “. Там където не са гостували пък българите ще видят първата част на спектакъла. Те към този момент играха пред българите в Маями, Атланта и Нейпълс, написа bgvoice.com.

Турнето в дати

 11 октомври, петък - Монреал
12 октомври, събота - Детройт13 октомври, неделя - Чикаго16 октомври, сряда - Лас Вегас19 октомври, събота - Сан Диего/Ориндж каунти20 октомври, неделя - Ванкувър23 октомври, сряда - Калгари26 октомври, събота - Сан Франциско27 октомври, неделя - Денвър
През 2019 година представлението се игра пред цялостни зали в Съединени американски щати и Канада и подвигна публиката на бис, които си спомниха за обичаните облици на генерации българи облици от „ Ку-Ку “, „ Каналето “, НЛО и „ Шоуто на Канала “. Сега Мамалев, Тончо и Камен Во са подготвили още нови и забавни скечове на познатите герои.

Тримата ще създадат всичко допустимо ураганът да не попречи на идните им срещи с нашите сънародници и по тази причина трансформират проектите си по отношение на прогнозите на синоптиците.

Ураганът Милтън се насочва към западното крайбрежие на Флорида, където се чака да доближи сушата късно вечерта сряда против четвъртък. „ Прогнозите са, че Милтън ще остане извънредно рисков вихър до достигането на сушата във Флорида “, се споделя в известие на Националния център за ураганите на Съединени американски щати, като се прибавя, че бурята има непрекъснати ветрове със скорост към 155 благи в час (250 км/ч).

Властите във Флорида издадоха заповеди за наложителна евакуация на региони, в това число някои елементи на Тампа - метрополис с население над 3 милиона души, който може да понесе пряк удар.

„ Ако бурята се задържи на настоящето си трасе, това ще бъде най-тежката стихия, която ще засегне региона на Тампа от повече от 100 години “, съобщи Националната метеорологична работа.

Очаквайте детайлности!

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР