Майстор на покриви от Пловдив, измамил жена от Сопот с

...
Майстор на покриви от Пловдив, измамил жена от Сопот с
Коментари Харесай

Комарджия ужили сопотненка с течащ покрив

Майстор на покриви от Пловдив, измамил жена от Сопот с 5200 лева без да й свърши работа, застава пред Районен съд през днешния ден.

Подсъдим по делото е В.А.С, който живеел в Сопот, нямал непрекъсната работа, занимавал се с ремонтни действия, като търсел обекти, където да работи и да изкарва пари, с цел да се устоя.

Дължал пари на доста хора и с цел да обитава, вършел и закононарушения, от които да се облагодетелства персонално.

Пострадалата М.И. живеела в къща в Сопот, на която покривът бил протекъл.

Тъй като към оня миг брачният партньор й бил болен, тя се заела сама да търси занаятчия, който да поправи покрива.

В.А.С. схванал за това и самичък намерил потърпевшата, показал се за занаятчия и поел ангажимент да извърши ремонт на покрива.

Първоначално потърпевшата му дала сумата от към 1000 лева

Подсъдимият схванал, че постр.М.И. има и други пари и преценявайки, че потърпевшата е стара жена, сама, брачният партньор й към оня миг бил болен на легло, се върнал единствено няколко минути по-късно и съумял да я заблуди, че му трябват повече пари да закупи всички материали.

Поискал цялата сума, която потърпевшата имала в нея – остатъка до 5200 лева, уговорили се да стартира ремонта и се разделили.

Тъй като подсъдимият повече не се върнал, дамата споделила с щерка си, която от своя страна почнала да търси „ майстора “. Разбрала, че В.А.С. бил комарджия и че дължи пари на доста хора, които бил  заблудил, че ще им извърши ремонт.

Съдия по делото е Божидар Кърпачев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР