Майстор Караджов от „Бригада Нов дом“ и неговата любима Цветелина

...
Майстор Караджов от „Бригада Нов дом“ и неговата любима Цветелина
Коментари Харесай

Майстор Караджов от „Бригада Нов дом“ с пищна сватба в Сандански

Майстор Караджов от „ Бригада Нов дом “ и неговата обичана Цветелина Димитрова подписаха църковен брак в църквата „ Св. Георги “ в Сандански, след което подвигнаха обилна женитба в хотелски комплекс в курортния град.

Двойката има цивилен брак от март 2021 година, само че поради пандемията огромното празненство бе отсрочено.

Как занаятчия Караджов провежда сватба-изненада за булката си Цвети Димитрова

От предходните си връзки Цвети има щерка, а Влади – наследник.

„ Когато се запознахме, бяхме ангажирани със своите си връзки. Работихме дружно и аз му споделях какво да прави. Веднъж той закъсня за фотоси с към час и сподели „ Днес бързам, в случай че може малко по-рано да прикючим “. Тогава избеснях и му отговорих „ Извинявай, ти кой беше? “ – показа през декември 2020 година в „ Преди обед “ Цветелина Димитрова за началото на познанството си с занаятчия Караджов.

„ Хората, когато се срещат, гледат да са изкъпани, нагласени, а ние с него година-две все потни, мръсни, прашни... Ядем на тротоара в кутийки, тъй че той е видял в мен всичко грозно, което може да се види “ – описа тогава Цвети, написа Ladyzone.bg

Предложението за брак идва изненадващо, когато са на морето. Всичко е импровизация и Влади Караджов прави пръстен от цвете. В началото даже Цветелина не има вяра, че предлагането е съществено.

„ Той си откри майстора, че има човек, който работи повече от него “ – показа Цвети през септември 2020 година в "Тази събота и неделя ".

„ Реално видяно, Цвети ми е била фантазия цялостен живот. Красива, руса, работи повече от мен “ – добави Влади Караджов в същото предаване.

„ Изненада! Мислите си, че знаете какво е изненада? Ми не. Не знаете. Аз най-малко не знаех. За тези, на които не им се чете, омъжих се. Изненадващо. Демек Влади ме изненада. Изненадващо станах младоженка, споделих "ДА " и се целунахме.
Отидох на фотоси. Работен ден като всички други... И внезапно влизат феите... И споделиха, каквото имат да споделят...

Ами не знаех какво е да си в ступор. И да си като циментиран. И да ти бие бясно сърцето... А да не мърдаш. Не го асимилираш. ТОЙ беше измислил всичко. А ТЕ са му помогнали да стане действителност...

А аз не знаех къде се намирам! Не можех да допускам какво е направил за мен... Само и единствено да ме изненада! Все бях чувала за изненади, само че за сватба-изненада – не бях.Много значими хора са взели участие в заговора, повече от месец! А той играел спектакъл... Севда и Никола застанаха до нас “ – описа Цвети за гражданския брак през март предходната година.

Снимка: Фейсбук.com/Bigmama.Cen

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР