Майстор готвачът Борис Петров се заяде с колежката си Силвена

...
Майстор готвачът Борис Петров се заяде с колежката си Силвена
Коментари Харесай

Шеф Петров захапа и Силвена Роу - сравни я с мумия! Готвачът пусна комични колажи с нея

Майстор готвачът Борис Петров се заяде с колежката си Силвена Роу, разбра HotArena.

Кулинарят с язвителен език си разреши да се подиграе с визията на една от водещите на шоуто „ Мастършеф “, сравнявайки я с древноегипетска мумия.

В формалния му профил в обществената мрежа Facebook се появи смешен колаж, осмиващ външния тип на Роу и по-точно избора на тоалет.

Не мога да схвана доста неща, само че едно от тях е за какво форматът „ Мастършеф “, а нашите отново са минали всевъзможни граници, трансформира готвачите в исторически сфинксове и божества “, написа Борис, цитира „ Телеграф “.

Публикацията се трансформира в обект на мнения от страна на любопитните му почитатели. В отговор на мнения под фрагмента началник Петров добавя: „ Тази жена наподобява ли ви готвач, с ръцете на майка ви и занаятчийски нюх на баба ви. Дали това е ориентирано да се замислите за храната като сетива и да ви разширят мисленето и любовта. Или е лежерничко наслаждение за игра с вибратор. Защото второто отново ще ви се стори най-якият сезон. Така приказвам аз, не желая да ви обидя, но аз усещам, а вие ми разказвате за възприятията ви от последния ви ефирен онанизъм. Май стартира „ Черешката на тортата “, в случай че мислите по този начин за вас и доста като вас в действителност всичко ще е момент! “.

Написаното от Борис предизвика контрастни отзиви, огромна част от феновете поддържаха мнението му.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР