Майор от 8-ми полк на спецсилите на Украйна си е

...
Майор от 8-ми полк на спецсилите на Украйна си е
Коментари Харесай

Откриха убиеца на украинския бунтовник Моторола. Следва отмъщение

Майор от 8-ми полк на спецсилите на Украйна си е признал за убийството на командира на опълченците Арсен Павлов, прочут като Моторола. Това разказал по време на разпит задържаният в Луганска национална република украински вредител Иван Деев, оповестяват локални медии.

Деев е разказал, че е чул по какъв начин майор Балов, шеф на разузнаването на 8-ми полк на Силите за специфични интервенции, дислоциран в град Хмелницки, се хвалел, че убийството на Моторола е негова работа.

Балов също така споделил, че преди осъществяването на терористичния акт, упражнявал по какъв начин се взривяват асансьори в жилищни здания.Това е признал по време на разпита в министерството на държавната сигурност на ЛНР задържаният вредител.

Същевременно от Абхазия в Донецк идва бащата на Евгений Хадлия, починалия телохранител на Моторола, с цел да научи името на килъра на сина си. Това огласи на конференция водачът на Донецката национална република Александър Захарченко.

Аз дадох обещание на бащата на починалия войник от Абхазия, че щом разберем името на килъра на сина му, ще го осведомим кой е той и скоро ще направя това. Бащата скоро ще дойде тук. Бъдете уверени, че отговорните няма да се скрият от наказване и то скоро ще ги настигне, съобщи Захарченко.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР