Майор от 8-ми полк на спецсилите на Украйна си е

...
Майор от 8-ми полк на спецсилите на Украйна си е
Коментари Харесай

Откриха убиеца на прочутия комбат Моторола. Наказателен отряд от Абхазия тръгна към Украйна

Майор от 8-ми полк на спецсилите на Украйна си е признал за убийството на командира на опълченците Арсен Павлов, прочут като Моторола. Това разказал по време на разпит задържаният в ЛНР украински вредител Иван Деев, оповестяват локални медии.

Деев е разказал, че е чул по какъв начин майор Балов, шеф на разузнаването на 8-ми полк на Силите за специфични интервенции, дислоциран в гр. Хмелницки, се хвалел, че убийството на Моторола е негова работа. Балов също така споделил, че преди осъществяването на терористичния акт, упражнявал по какъв начин се взривяват асансьори в жилищни здания.Това е признал по време на разпита в министерството на държавната сигурност на ЛНР задържаният вредител.

Същевременно от Абхазия в Донецк идва бащата на Евгений Хадлия, починалия телохранител на Моторола, с цел да научи името на килъра на сина си. Това огласи на конференция водачът на ДНР Александър Захарченко. „ Аз дадох обещание на бащата на починалия войник от Абхазия, че щом разберем името на килъра на сина му, ще го осведомим кой е той и скоро ще направя това. Бащата скоро ще дойде тук. Бъдете уверени, че отговорните няма да се скрият от наказване и то скоро ще ги настигне”, съобщи Захарченко.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР