Майор Микита Надточий, който е командир на легендарния украински полк

...
Майор Микита Надточий, който е командир на легендарния украински полк
Коментари Харесай

Командирът на легендарния „Азов“ към Путин: Ще бъдете екзекутиран заедно със своите чакали

Майор Микита Надточий, който е пълководец на именития украински полк „ Азов “ популяризира през вчерашния ден видео послание, адресирано персонално и към президента на Русия Владимир Путин, както и към хора от най-близкото му обграждане, които назовава чакали.
Надточий подчертава, че персонално Путин е отговорен за следващите зверства в Оленивка и ще бъде екзекутиран. Ето и цялостния текст на посланието му:

„ Слава на Украйна! Слава на Героите! Ние оценяваме ударът по Оленивка на краткотрайно окупираната територия като акт на обществено ликвидиране. Русия го направи заради липса на наказването. Те са привикнали и разчитат, че никой няма да ги притегли към отговорност даже за намерено нарушение на законите, обичаите и разпоредбите за водене на война. Затова ние, „ Азов “, Украйна като страна и целият цивилизован свят мъчително ще им отговорим с цел да запомни Русия един път вечно! Вече изясняваме имената на уредниците и изпълнителите на убийството на нашите пленници. Имаме предварителна информация, само че за в този момент ние не сме подготвени да я създадем обществена. Ние ще ги намерим където и да се намират те! Дали са на окупираната територия на Украйна, Русия или в трета страна. Това няма значение! Украйна като страна ще обезпечи заслужено наказване! Цяло денонощие те лъгаха света и очерняха украинската войска, а през днешния ден потвърдиха своего закононарушение с изказване на посолството им. Аз желая да припомня на Путин, който е персонално виновен и за това военно закононарушение, че в дома на обесения не се приказва за въже. Вие също ще бъдете екзекутиран дружно със своите чакали и посолства! Всичко ще бъде както го обичаите: с бележки и печати според решение на интернационален арбитражен съд! Вагнеровската империя ще бъде разрушена! Русия мисли, че е умъртвила „ Азов “, че го е екзекутирала. Но „ Азов “ в този момент - това е цяла Украйна! Всеки украинец в този момент ще отмъщава за всеки наш изтезаван и умрял наш събрат! Слава на нацията! Смърт на врага! “
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР