Майнц и Унион (Берлин) завършиха наравно 0:0 в предпоследен мач

...
Майнц и Унион (Берлин) завършиха наравно 0:0 в предпоследен мач
Коментари Харесай

Майнц и Унион поделиха точките

Майнц и Унион (Берлин) приключиха наедно 0:0 в предпоследен мач от втория кръг в Бундеслигата. Двата отбора не изиграха изключително атрактивен дуел и рядко успяваха да застрашат двамата вратари.

Най-опасните положения в дуела пристигнаха в минутите след почивката, когато гостите от столицата на два пъти посредством Нико Гиселман и Юлиан Риерсон стреляха рисково в разстояние на няколко минути, само че и двата удара не попаднаха в границите на вратата. Домакините пък дадоха отговор с опит на Карим Онисиво от границата на наказателното поле след прекрасен него рейт, само че Фредерик Рьонов се оправи и избави.

С това тъждество двата отбора продължиха положителното си начало на сезона и всеки един от тях събра по 4 точки от два дуела след старта на сезона. В идващият кръг Унион ще има комплицираната задача да посрещне почналия не по най-убедителния метод тази акция Република България Лайпциг, а Майнц ще гостува на Аугсбург, който през вчерашния ден сервира изненадата и завоюва като посетител на Байер (Леверкузен).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР