Майнинг компанията Riot Platforms е произвела 740 BTC през януари,

...
Майнинг компанията Riot Platforms е произвела 740 BTC през януари,
Коментари Харесай

Riot Platforms са добили 12% повече BTC през януари спрямо предходния месец

Майнинг компанията Riot Platforms е произвела 740 BTC през януари, което е с 12.3% повече по отношение на декември 2022 година и с 62% повече по отношение на миналата година, оповестиха от компанията в понеделник.

Все отново компанията, известна преди като Riot Blockchain, претърпя спад на потенциала на хеширащата мощ, провокиран от неотдавнашните вреди по здания F и G на основаното в Тексас оборудване в Рокдейл, породени от тежките зимни условия.

„ „, съобщи основният изпълнителен шеф на Riot Джейсън Лес.

….

В резултат на повредата се чака авансово оповестената цел на RIOT за хешираща мощ от 12.5 екзахаша в секунда за първото тримесечие на 2023 година да бъде отсрочена.

Тя чака да разполага с общо 83,808 пуснати в употреба копачки (което изключва 17,040 устройства, които понастоящем са офлайн в постройка G) с потенциал на хешираща мощ от почти 9.4 EH/s. Това е по-малко спрямо 9.9 EH/s, оценени през предходния месец.



Към 31 януари RIOT разполага с общо 82,656 устройства за копаене на криптовалути с потенциал на хеширащата мощ от 9.3 EH/s като е държала към ~6,978 независимо добити BTC .

През месеца миньорът също по този начин продаде 700 биткойна, генерирайки чисти приходи от към $13.7 милиона.

Освен това, предходната седмица (1 февруари) основният търговски шеф на Riot Platforms напусна компанията.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР