Майната ти, Илон, туитна Дожа Кет, която от дни беснее

...
Майната ти, Илон, туитна Дожа Кет, която от дни беснее
Коментари Харесай

"Майната ти, Илон": Дожа Кет бясна на Мъск в Twitter, той ѝ отговори

" Майната ти, Илон ", туитна Дожа Кет, която от дни беснее във връзка с измененията, които Илон Мъск прави в обществената мрежа. 

Рапърката напсува новия притежател на Twitter, само че в това време изиска и помощ от него. Изпълнителката на тоталния шлагер " Vegas " промени името си в обществената мрежа на " Christmas " (Коледа) след Хелоуин, с цел да означи идните празници.

Виж още: Какво са „ алените знамена “ в любовта и по какъв начин да ги избегнем 

Огнената звезда обаче не желае да бъде вечно с това име и малко по-късно съжали за това си деяние, само че не съумя да си върне театралния псевдоним. " Не желая да бъда Коледа вечно @elonmusk, апелирам, помогни, направих неточност ", написа Дожа Кет в формалния си профил. По-рано обаче певицата написа и засегнатост към Мъск, само че той не я отрази непосредствено.

Виж още: Тайната е разкрита: Ето по какъв начин Преслава вае фигура без апетит и ограничения

Съобщението ѝ въпреки всичко получи отговор от южноафриканския бизнесмен. " Работя върху този проблем. Доста смешно обаче ", отвърна Мъск. Певицата му благодари, само че не си мислете, че си върна незабавно името. Сега звездата се е кръстила fart, което на британски значи... " пръдня ". 

Виж още: Естествена, красива и обича лукса: Софиянка стана Мис България! Коя е Александра?

Милиардерът разгласи, че Twitter може и да банкрутира. Прогнозата е направена при първия му общ диалог със чиновници след завършване на договорката. Преди дни Мъск редуцира от работа близо 4 хиляди от чиновниците (от 7500 души). Опасенията за банкрут идват на фона на всеобщо овакантяване на хора на управителни позиции. 

Медии пишат, че Мъск декларирал в мейл, че " Туитър " губи по над 4 млн. $ дневно, а задълженията били за над 13 милиарда $.

Милиардерът призовал чиновниците в имейл да оказват помощ за увеличение на потребителите, които трябвало да доближат над 1 милиарда Припомняме, че откакто Мъск купи компанията, бе въведена такса от 8 $ за потвърждаване на сметките. Тя визира известни и богати хора, само че се стигна до съществени кавги. Голяма част от известните консуматори обявиха, че ще изоставен и ще се реалокират в друга платформа.

Виж още: И тя ще става " съвременна ": Новата на Джизъса се появи с нов нос, стана двойник на Лидия

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР