Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до

...
Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до
Коментари Харесай

Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми

Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до това да наподобяват повече на хората: към този момент те също ще би трябвало да дават отговор пред полицията, съобщи ДПА. 

За да може нападателните маймуни да бъдат държани под надзор, провинцията сътвори полицейско звено за животните , които основават проблеми. Злонамерените бозайници са причина за безпокойствие за жителите от доста време, само че неотдавна бе обявено за извънредно огромен брой случаи на животни, които стават все по-агресивни и могат да наранят хора. 

Местни поданици споделиха пред медии, че хората биват атакувани ненадейно на улицата и животните стартират да късат и грабят всичко от тях. 

" Понякога крадат телефоните на учениците ", сподели шивач от Лопбури. " Бягам след тях, само че не мога да направя нищо, тъй като маймуните се катерят по постройката за нула време ", съобщи още той. 

Полицаите, отговарящи за маймуните, наблюдават за злонамерени бозайници от понеделник. Звеното е основано по указания на ръководителя на локалната полиция Апирак Ветканчана, заяви през днешния ден в. " Банкок Пост ", като се базира на управляващите. Полицаите разполагат и с съоръжение, с цел да държат приматите под надзор.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР