Майли Сайръс участва в януарския брой на The Rolling Stones,

...
Майли Сайръс участва в януарския брой на The Rolling Stones,
Коментари Харесай

Невиждано дръзка: Майли Сайръс цъфна гола за корица на списание СНИМКИ 18+

Майли Сайръс взе участие в януарския брой на The Rolling Stones, като се появи по находчив и секси метод. Черен лак, контрастиращо алено червило, верижки и голо тяло - по този начин 28-годишна звезда от „ Хана Монтана “ се появи пред камерата на американския фотограф Брад Елтерман, прочут със своите фотоси на рок звезди.


„ Поне давам на вестниците това, за което могат да пишат “, сподели Майли в своя Instagram, споделяйки фотос на корицата.

Провокативната фотосесия е обвързвана с излизането на новия албум на певицата Plastic Hearts, което се състоя на 27 ноември.


Звездата разяснява и проблемите, с които се е сблъсквала преди няколко години. Тя призна, че е злоупотребявала с алкохол и е приемала противозаконни субстанции. Сега обаче, съгласно Майли, тя е решила да се концентрира върху трезвостта.

Преди няколко години ми се струваше, че пребивавам в някаква приказка. Всъщност това не беше по този начин. Експериментите ми с опиати и алкохол и хората към мен не способстваха за моя капацитет или цел.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР