Майли Сайръс и баща й Били Рей Сайръс имат „диво различни“ отношения със славата

...
Майли Сайръс разказва за живота си в поредица от 10
Коментари Харесай

Майли Сайръс разказва за живота си в поредица от 10 части на TikTok, вдъхновена от новата й песен „Used to Be Young“.

В едно видео певицата разсъждава върху връзката си със славата и нейния баща кънтри звезда Били Рей Сайръс.

„Когато се родих (през 1992 г.), баща ми имаше кънтри песен №1 („Achy Break Heart)“, каза Сайръс. „Когато видя числата, виждам само хората зад тях, които се наслаждават на музиката. И просто виждам хората в брой.“

Тя продължи: „Баща ми израсна като противоположност на мен, така че мисля, че това е мястото, където връзката между мен и баща ми към славата и успеха е много различна. Усещането му, че е обичан от голяма публика, го повлия емоционално повече, отколкото някога би могло на мен. Когато се чувства специален или важен, това е като да лекува рана от детството си. И винаги са ме карали да се чувствам като звезда.

„Мисля, че това е разликата“, обясни тя.

Сайръс също включи клипове на баща й, който свири на китара и й пее като дете.

„Мисля, че виждам как колелата ми се въртят и гледам гласа му и начина, по който използва инструмента. Ще кажа, че чувствам, гласно, баща ми беше недооценен“, каза тя.

Сайръс също разсъждава върху актьорската си кариера и началото на „Хана Монтана“.

„След като ме избраха, дойде време да доведат татковците на прослушване. И кастинг агентът каза „баща ти е толкова сладък, би било невероятно, ако той наистина можеше да изиграе баща ти в шоуто, но не знаем дали това наистина е възможно.“

Майката на Сайръс, Тиш Сайръс, искаше това да се случи.

„Майка ми каза, че сме били разделени като семейство заради шоуто, което той правеше в Торонто, че тя ще се опита да го накара да работи и ще го заведе в Калифорния на прослушване. И го направихме“, каза тя, пускайки видеоклип на нея и Били Рей, които правят прочутото си ръкостискане по време на проба.

„А останалото е нейна история“, каза тя.

„Хана Монтана“ се излъчва от 2006 до 2011 г.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР