Майли Сайръс и приятелят ѝ Макс Морандо са направили голяма

...
Майли Сайръс и приятелят ѝ Макс Морандо са направили голяма
Коментари Харесай

Изненада: Нова звездна двойка на хоризонта

Майли Сайръс и приятелят ѝ Макс Морандо са създали огромна крачка в отношнията си. 31-годишната певица и 25-годишният барабанист са заживели дружно.

" Тя е доста щастлива с него, " споделя източник на изданието " People " и добавя: " През последните няколко години Майли доста се промени. Тя наподобява по-спокойна и хармонична. Всички обичат Макс, той в действителност е страховит човек, а тя е доста щастлива с него. Той пази персоналния си живот и не обича да се появява в пресата. Това е добре за нея. "

Последната обществена поява на Майли Сайръс и Макс Морандо бе на церемонията по връчването на премиите " Грами ", на която певицата завоюва първото си такова отличие за най-хубаво поп солово осъществяване и второ грамофонче за запис на годината за летния ѝ шлагер " Flowers ". Майли насочи благодарствено обръщение към гаджето си в речта по приемането на премията. В допълнение към благодарността към екипа си, изпълнителката на " Wrecking Ball " благодари на майка си Тиш и сестра си Бранди, които седяха в публиката, както и на Морандо, който назова " моята обич. "

По време на събитието двойката беше снимана да се целува, до момента в който седи дружно по време на церемонията със фамилията на Майли Сайръс. За пръв път се заприказва за връзка сред поп звездата и Морандо през 2021 година, когато тя беше водеща на нейното особено предаване по NBC " Miley’s New Year`s Eve Party ". Те бяха снимани да се държат за ръце зад кулисите и да танцуват дружно.

Преди това двойката беше забелязана да участва на стилното шоу на Gucci " Love Parade " в Лос Анджелис през ноември 2021 година, а двукратната носителка на " Грами " показа фотография, на която са дружно по време на събитието, в своя Instagram.

Морандо също по този начин способства за албума на Майли - " Endless Summer Vacation ", като получава авторски и продуцентски права върху песните " Handstand " и " Violet Chemistry ". А през март 2023 година Сайръс и Морандо се появиха дружно на ревюто на Versace в Лос Анджелис, написа Fakti.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР