Майли Сайръс е известна с това, че е ексецнтрична и

...
Майли Сайръс е известна с това, че е ексецнтрична и
Коментари Харесай

Никога няма да гледате на секс играчките по същия начин, когато разберете за какво ги ползва Майли

Майли Сайръс е известна с това, че е ексецнтрична и постоянно избира да заложи на нещо ново и автентично. Тя не е от певиците, които ще я видите постоянно облечена с най-стилните и съвременни облекла. Сайръс избира ексцентричното, с цел да изпъкне и несъмнено съумява да реализира това.

Същото се отнася освен до визията и музиката ѝ, само че и до интериора в дома на звездата. Оказва се, че Майли има забавен метод, когато става дума за украса. По време на изявление за радио Barstool, Майли показа, че обича да декорира къщата си със секс играчки. " Харесвам секс играчките. Купувам ги за себе си, само че в последна сметка ги употребявам за украса на дома ми ", споделя звездата и добавя: " Сексът и интериорният дизайн вървят ръка за ръка. ", изясни певицата пред радиото.

Виж още:

През лятото Майли си е купила ново имение в предградието на Лос Анджелис за Щатски долар 4,95 млн. Това се е случи предишния юли, оповестява Variety. Домът включва шест спални, седем бани, басейн. Майли споделя, че прекарва много от времето си у дома, пазейки себе си и близките, само че не отхвърля, че половите ѝ изживявиня са на положително равнище, само че прави най-вече " онлайн секс ", тъй като не желае да се болести с Covid-19. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/mileycyrus/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР