Майките от Системата ни убива сложиха жалейки на сградите на

...
Майките от Системата ни убива сложиха жалейки на сградите на
Коментари Харесай

Майките от Системата ни убива сложиха жалейки на парламента и Министерски съвет

Майките от " Системата ни убива " сложиха жалейки на постройките на Народното събрание и на Министерски съвет. Тази вечер митингът, на който се отслужи панихида и организира факелно шествие е за децата на България, убивани - по думите на майките - от страната по най-безскрупулен метод, съобщи БГНЕС.
Отец Йоан отслужи панихида за починалите в домове деца. Димитрина Русева от самодейността сподели, че държавната система убива децата ни през днешния ден.
 Успя ли Борисов посредством Народното събрание да си обезпечи елементарен метод за смяна на Конституцията? Успя ли Борисов посредством Народното събрание да си обезпечи елементарен метод за смяна на Конституцията?
48 депутати ще могат да предизвикват референдум по значим въпрос – дали има огромен гаф в новия Изборен кодекс, посредством който ще може да с...
" Могилино е живо и през днешния ден деца умират от апетит ", съобщи Русева и добави, че домове на ужасите има и през днешния ден.
След панихидата хората, със запалени факли потеглиха към Съдебната палата, за Според тях актуалният обвинител номер едно, а също и неговите прародители, не са се отнесли съществено към сигналите за такива случаи и не са ги разследвали с нужната съвестност.
БГНЕС напомня, че по-рано през днешния ден от МТСП обявиха, че всички домове за деца с увреждания бяха закрити още през 2015 година " Всички изведени от тях деца са настанени в обществени услуги с близка до фамилната среда, където получават грижи по отношение на самостоятелните си потребности. Това е обществено наличен и елементарно проверим факт, който опровергава популяризираните неистини за „ грубо и редовно “, обявиха в позиция от МТСП.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР