Майките на воюващи в Украйна войници, с които се срещна

...
Майките на воюващи в Украйна войници, с които се срещна
Коментари Харесай

Диктаторът Путин направи фейк среща с "майки на воюващи в Украйна"! Оказаха се чиновнички и депутати от "Единна Русия"

" Майките " на воюващи в Украйна бойци, с които се срещна в петък военнопрестъпник № 1 на света Владимир Путин се оказаха чиновнички и депутатки от пропутинската партия " Единна Русия ". Това разкрива Telegram каналът " ". 
 
Изданието дава образец с една от присъстващите на срещата, която се е опитвала да изясни проблемите на бойците в Украйна. Тя се споделя Олга Белцева, която е държавен чиновник и народен представител от партията на Путин " Единна Русия ". Вляво от Путин по време на срещата стои Олеся Шигина, която се занимава с производството на " православни патриотични филми ". 
 
 Диктаторът Путин и Олеся Шигина Диктаторът Путин и Олеся Шигина Източник: Прессекретариат на Президента на Руската федерация  Олеся Шигина Олеся Шигина Източник: Скрийншот видео кадър
Друга от събеседничките на кремълския военнопрестъпник е председателката на асоциацията на ръководителите на домсъветите на многоетажните домове в Московска област Юлия Белехова, която през 2016 година е кандидат-петутат от " Единна Русия " на изборите в Държавната Дума. 
 
 Срещата на военнопрестъпника Путин с майки на съветски военнослужещи в Украйна Срещата на военнопрестъпника Путин с майки на съветски военнослужещи в Украйна Източник: Прессекретариат на Президента на Руската федерация  Надежда Узунова Надежда Узунова Източник: Telegram
 
Трета от участничките, Надежда Узунова, през 2019 година е консултант по вътрешната политика на ръководителя на самостоятелната област Хакасия, а сега дава отговор за събирането на филантропична помощ за тъй наречените " мобики ", мобилизираните и неподготвени за война руснаци. 
 
 Ирина Тас-Оол от Тува Ирина Тас-Оол от Тува Източник: Telegram
На срещата с диктатора Путин е участвала и чиновничката Ирина Тас-Оол, която работи като шеф на отдела по въпросите на фамилията, младежта и спорта в адиминстрацията на Каа-Хемския регион на Тувинската република в Сибир. 
 
 Жарадад Агуева по време на срещата с диктатора Путин Жарадад Агуева по време на срещата с диктатора Путин Източник: Прессекретариат на Президента на Руската федерация
Вдясно от военнопрестъпника Путин стои забрадената с черно Жарадат Агуева - представителк ана тъй наречените " чеченска аристокрация ". Нейните синове са високопоставени " силоваци " (на съветски " силовики ", бел. ред.). Единият е пълководец на батальона " Запад-Ахмад " Исмаил Агуев, а другият е Рустам Агуев - начаник на Курчалоевския РОВД (Районен отдел на вътрешните работи, бел. ред.)
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР