Майките на деца с увреждания - отново излязоха на протест.

...
Майките на деца с увреждания - отново излязоха на протест.
Коментари Харесай

Майки на деца с увреждания поискаха оставката на министър Деница Сачева

Майките на деца с увреждания - още веднъж излязоха на митинг. Те упорстват за оставката на обществения министър Деница Сачева, а повода е законът за персоналната помощ.
Oтново подготвени за митинг: Mайки на деца с увреждания желаеха оставката на обществения министър Те заплашиха с народен митинг през март
Майките от " Системата ни убива " настояват, че Сачева е поискала анулацията на закона, който беше признат след техни митинги.

Те направиха палатков лагер пред Министерския съвет и обявиха, че ще останат под прозорците на властта до момента в който настояванията им не бъдат признати.
Снимка: btvnovinite.bg
В отговор от общественото министерство оповестиха, че по разнообразни стратегии подкрепят над 670 хиляди хора с увреждания и 26 хиляди деца, а в този момент настоящия закон за персоналната помощ изключва хората над 65 години и самотно-живеещите, които също имат потребност от персонален помощник.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Очакваме този министър да си подаде оставката, тъй като демонстрира некадърност и не виждаме метод, по който да споделяме с него “, уточни Нели Димитрова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР