Майките на деца с увреждания от Системата ни убива подкрепиха

...
Майките на деца с увреждания от Системата ни убива подкрепиха
Коментари Харесай

Майките от ”Системата ни убива” подкрепиха д-р Цветислава Гълъбова

Майките на деца с увреждания от ”Системата ни убива ” поддържаха шефа на Държавната психиатрична болница „ Св. Иван Рилски “ доктор Цветислава Гълъбова, която през вчерашния ден бе грозно нападната с обидни думи и среднощни фотоси пред болничното заведение от политологът и учител в Софийския университет доцент Стойчо Стойчев.
" Отиваме да подкрепим доктор Гълъбова поради изявата на този господинчо Стойчо Стойчев. Той мина всевъзможни граници на благоприличието и безусловно се подигра с хората с психологични болести и с нея персонално. Знаем по какъв начин тя се бори за правата на тези хора и за тяхното оцеляване безусловно. ", обявиха майките.

Припомняме, че в 2 часа през ноща пред лечебното заведение и изиска оставката на лекарката, като направи колаж с обидни думи.

Причина за офанзивата на Стойчев е, че доктор Цветеслава Гълъбова изпрати Отворено писмо до управлението на СУ и изиска политологът да бъде осъден поради междинния пръст, който демонстративно сподели на протестиращите при блокадата на кръстовището пред Румънското посолство.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР