Майките на деца с увреждания от Националната гражданска инициатива Системата

...
Майките на деца с увреждания от Националната гражданска инициатива Системата
Коментари Харесай

Майките от Системата ни убива ще се явят заедно с Мая Манолова на изборите

Майките на деца с увреждания от Националната гражданска самодейност " Системата ни убива " оповестиха, че ще се явят на парламентарните избори като гражданска квота в листите на партията на Мая Манолова " Изправи се България ".

" Защо Мая Манолова? Защото тя беше от самото начало до нас, не ни изостави, даже и когато се разграничихме от нейната партия ", изясни Нели Димитрова от " Системата ни убива " пред публицисти при остарялата постройка на Народното събрание.

Вера Иванова сподели, че не са се явили на предходните избори с групировката на Мая Манолова поради присъединяване тогава на Отровното трио в обединението.

Ще отворим нашите листи за хора с дела и в най-тежката лидерска борба в 25 МИР - София би било заслужено листата да оглави Вера Иванова, заяви ръководителят на " Изправи се България " Мая Манолова. Тя уточни, че това са същински, смели дами, бойци. Заедно с тях ще станем един мощен тим от биткаджии и най-сетне ще се преборим за закона за персоналната помощ, разяснява Манолова.

В началото на седмицата от " Системата ни убива " оповестиха, че ще взе участие в предварителните избори за народни представители като гражданска квота в листите на политическа партия, която тогава не назоваха. Тогава те отстраниха палатката им пред някогашния Партиен дом и обявиха, че митингът им от паветата извън ще бъде пренесен вътре в Народното събрание.

Днес от " Системата ни убива " оповестиха името на групировката, с която ще се явят на изборите, и имат намерение да засадят дъб в градинката до Народното събрание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР