Майките изразиха подкрепата си за принцесата на Уелс, когато тя

...
Майките изразиха подкрепата си за принцесата на Уелс, когато тя
Коментари Харесай

Сравнимата „реакция на майка“ на Кейт Мидълтън, когато принцеса Шарлот имаше много публичен избухлив гняв

Майките показаха поддръжката си за принцесата на Уелс, когато тя изглеждаше, с цел да изрече някои строги думи за принцеса Шарлот, защото тя имаше експлозивен манталитет.

Принцеса Кейт изобличи Шарлот по средата на пистата и й подсети, че хората са я гледали, когато е имала срив при дребното си дете. Подейства, като разсее експлоадирането на Шарлот в Хамбург, Германия, до момента в който фамилията разглеждаше хеликоптери по време на кралско посещаване.

Случи се, когато Шарлот беше единствено на две години, възраст, за която всеки родител знае, че носи своите рискове - не на последно място класическите " ужасни двойки ", на които се радват дребните деца. Това обаче пристигна в доста обществен миг, когато Кейт и фамилията й се подготвяха да проучат новите хеликоптери.

Шарлот беше недоволна, че не съумя да се снабди с комплект документи, които домакинът на турнето имаше подаде на родителите си и в същински жанр на малко дете се хвърли на земята. Избухването, снимано през 2017 година, беше миг за раз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР