Майки се възмутиха от прояватаМомчета, облечени в рокли, се разходиха

...
Майки се възмутиха от прояватаМомчета, облечени в рокли, се разходиха
Коментари Харесай

Момчета дефилираха по рокли в училищния двор на СМГ

Майки се възмутиха от проявата


Момчета, облечени в рокли, се разходиха в учебния двор на столичната математическа гимназия.

Абитуриенти от елитната столична математическа гимназия спретнаха представление по време на изпращането на Випуск 2018-а. Момчетата се обляко­ха в рокли и минаха двора на учебното заведение.

“Красавиците и … ”, е озаглавено видеото от събитието, което се появи на фейсбук страницата на СМГ “Паисий Хилендарски ”. От фрагментите се вижда, че огромна част от момчетата са решили да бъдат в крайник с настоящата в последно време джендър тема и вместо с ризи и панталони, са с пременили с поли и рокли.

Вместо да провокира усмивки обаче, клипът си навлече куп гневни мнения. Фейусбук потребителите са възмутени от демонстрираната дивотия.

“Не се ли учи математика и физика към този момент в моето учебно заведение? Или се преподават джендърски полезности? ”, пита объркана дама.

“Не имам вяра горда мъжка майка да се радва с визията на отрочето си. Креативността тук ми пристигна допълнително ”, отбелязва майка. Друга пък пази избора на децата. “Ако имах момиче, сама щях да предложа то да се облече като момче. Това е просто роля ”, споделя тя.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР