Майки са в шок от зловеща кукла, която е на

...
Майки са в шок от зловеща кукла, която е на
Коментари Харесай

Майки са в шок! Кукленски комплект от серията Барби показва нейното погребение

Майки са в потрес от злокобна кукла, която е на път да се трансформира в цялостен шлагер измежду дребните момиченца. Кукленският комплект е от серията за именитата Барби и демонстрира нейното заравяне. Комплектът включва самата Барби в бяла булчинска рокля в ковчег. От двете страни на ковчега се намират пет от приятелките на Барби, облечени в черно, а на назад във времето се вижда мъжка кукла, която показва най-вероятно ангел с крила, държащ капака на ковчега. От двете страни на ковчега са сложени и два бели свещника. 

Кошмар

Зловещият кукленски комплект носи името " Погребението на Барби “ и от ден на ден стартира да се приема като предстоящ шлагер измежду дребните момиченца. Майки споделят, че децата им са попаднали на кукленския комплект в интернет и настойчиво почнали да ги убеждават да им го купят.

" Това е кошмарно. Кой глупак измисли дребните деца да си играят на заравяне? Тази кукла би трябвало да бъде неразрешена за импорт в България “, възмущава се Жаклин Нинова. " Когато преди десетина години огромната ми щерка като дете изиска да им купя акаща кукла Барби дете, някак си го преглътнах. Но в случай че в този момент дребната ми щерка изиска да играе на погребението на Барби, няма да й разреша, пък в случай че ще и цяла седмица да се тръшка и да плаче “, безапелационна е и Валентина Димитрова.

Умрялата Барби не е първата скандална кукла от обичаната за дребните момиченца серия, написа " Телеграф ".

Воал

Преди години производителите пуснаха Барби – Жаклин Кенеди, опечалената брачна половинка на убития американски президент Джон Кенеди. Куклата е облечена в черен марков костюм на Коко Шанел, а лицето й бе покрито с воал. Производителите пробваха да пробият и в мюсюлманските страни с кукла, облечена в хиджаб. Куклата обаче беше жигосана от радикалните ислямисти в множеството от страните на Близкия изток. Сред Барбитата, които не срещнаха утвърждението на множеството майки, бяха и бременната Барби, дебелата Барби и Барби зомби.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР