Майки и съпруги на мобилизирани на фронта в Украйна руски

...
Майки и съпруги на мобилизирани на фронта в Украйна руски
Коментари Харесай

Майки и съпруги на мобилизирани в Украйна: Владимир Владимирович, време е да дадеш отговори

Майки и съпруги на мобилизирани на фронта в Украйна съветски бойци сплотиха старания и настояха от съветския президент Владимир Путин да извърши обещанията си и да каже какво се случва с техните синове и съпрузи.

Когато през септември разгласи частичната готовност, Кремъл даде обещание, че всички мобилизирани ще бъдат добре готови, надеждно екипирани и няма да бъдат изпратени на първа линия.

Голяма част от тези обещания обаче в последна сметка се оказаха прахуляк в очите, защото някои от изпратените на фронта бойци в следствие от частичната готовност починаха в Украйна, надеждната екипировка се оказа, че няма по какъв начин да стигне за всички, а болшинството от изпратените във войната по този начин и не е получило нужното образование.

В резултат от безпорядъчното рекрутиране управляващите признаха с половин уста, че " е допустимо да са били позволени неточности " по време на мобилизацията, което провокира безпокойствие измежду роднините на изпратените в Украйна, отбелязва Агенция Франс Прес.

Очаква се Путин да се срещне с майки на мобилизирани съветски бойци, които да му зададат непосредствено своите въпроси за това какво се случва със синовете им на фронта.

Владимир Владимирович, отговорете на нашите въпроси, прикани жена, която желае да се увери, че 20-годишният й наследник няма да бъде изпратен нерегламентирано на фронта или на границата с Украйна, където също падат снаряди.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР