Майката разказа, че се затичала към бияча и той я

...
Майката разказа, че се затичала към бияча и той я
Коментари Харесай

Нова Информация: България Замръзна! Брутално Нападение В Българско Училище! Бтв Гръмна: Току-Що Удариха

Майката описа, че се затичала към бияча и той я заплашил с думите " Ще ти пръсна главата ". Намесата на някогашния й брачен партньор прекратила конфликта.

Пред камерата момчето мъчно изясни какво се е случило, не можа да прочете заглавието на един учебниците му и не беше в положение да напише „ Съжалявам ”.

Биячът пък описа, че е стигнал до крайната мярка след систематичен душевен и физически тормоз над децата му.

Директорката на учебното заведение Христина Ганчева призна, че преди месец е имало сходен случай с присъединяване на битото момче и то ще получи забележка.

Училищното управление осъжда насилието над седмокласника. Самото момче е наказвано неведнъж - за невлизане в час, обиди към учители и възпитаници и сбивания.

" Многократно е разговаряно с ученика, в това число ресурсен преподавател, в това число сътрудници, протекция на детето, локалната комисия, всеки един се е озовал на помощ да беседваме и да търсим аргументите за какво се стига до това състояние ”, сподели учебният психолог в СУ „ Св. Св. Кирил и Методий ” Бела Димитрова.

В учебното заведение признават, че настоящите законови механизми за справяне с проблематичните деца не дават резултат.

„ Всички дейности, които ние имаме право да подхващаме, са свързани единствено и само с разказване на случаите, със сигнализиране на всички институции, което ние сме създали ”, разяснява още директорката.

Седмокласникът още веднъж е на учебно заведение. Саморазправилият се родител е наказан на санкция от 100 лева
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР