Майката Рак (21 юни – 22 юли)Ракът е зодиакален знак,

...
Майката Рак (21 юни – 22 юли)Ракът е зодиакален знак,
Коментари Харесай

Ако майка ви е от тази зодия, вие сте най-големият щастливец

Майката Рак (21 юни – 22 юли)

Ракът е зодиакален знак, който доста мощно се свързва със фамилния уют, грижа и топлота. Ето за какво, майките от този зодиакален знак имат всички нужни качества, с цел да се трансфорат в чудесни родители. Децата им ще се усещат прелестно в тяхната компания и ще се научат да ценят фамилните полезности

Изключително деликатни са към потребностите на децата, даже в най-дребния подробност. Майките от зодия Рак са и доста сантиментални – събират фотоси, кичур от косата, първото паднало зъбче. Като темперамент майката Рак е мирен човек, само че стане ли дума за детето й, се трансформира в хищник. Чувства се най-щастлива, когато и детето е щастливо. Ако физиономията му се помрачи, ще направи всичко по силите си, с цел да върне усмивката му назад.

Друго типично качество на майките от зодия Рак е тяхната дарба инстинктивно да усещат потребностите на своите деца. Дори и от далечно разстояние, те ще схванат, в случай че нещо тревожи техния наследник или щерка и няма да се поколебаят да предложат поддръжката и помощта си. Въпреки своята мощна отдаденост, майките-раци държат децата им да съблюдават положително държание, стараят се да ги възпитават добре и да ги научат на значими фамилни полезности.

За какво би трябвало да внимават майките от зодия Рак
Не очаквайте от децата си да бъдат като вас – те са обособени персони. Понякога майките от този зодиакален знак имат прекомерно високи упования към своите малчугани, тъй че – е добре да внимават за сходни прояви.

Майката Риби (19 Февруари – 20 Март)

Тези майки са едни от най-любящите и отдадени към децата, а и освен – нормално отдадеността е и към съпруга/партньора. За майката от зодиакален знак Риби готовността да даде време, старания, финанси и любов в своите деца, е от водещо значение.

Майката зодия Риби е доста виновната майка. Тя надали би изпуснала часа на детето при зъболекаря, родителската среща, или уроците по плуване. Обича да беседва с децата си, само че това в никакъв случай не е натрапчиво. Деликатността и нежността, типични за зодия Риби несъмнено се демонстрират и в майчинските черти и дамите от тази зодия ловко съумяват да завоюват доверието на децата си. Те знаят, че мама би ги изслушала, освен това – без да ги съди и с наслада би предложила помощта си.

Майките от тази зодия се грижат безупречно за децата си във всеки един аспект. Готови са на всичко за тяхното благополучие, само че от време на време се тревожат и жертват повече от нужното.

За какво би трябвало да внимават майките от зодия Риби
Прекалено мощна обвързаност към децата, риск да ги разглезят и да ги лишат от автономия в устрема си да ги обгрижват и да им обезпечат всичко належащо е нещо, за което майките-риби би трябвало да бъдат деликатни и внимателни.

Майката Водолей (20 януари – 18 февруари)

Майката от този зодиакален знак несъмнено се вписва в визиите за „ Супер мама “. Тя е духовита, изпълнена с живот и нищо детско не й е непознато. Обича да изненадва децата си освен с играчки и дарове, само че и с дребни жестове, които нейните малчугани обожават. Типичното за майката-водолей е, че е доста изобретателна. С нея рядко е скучно, а множеството обществени контакти и другарства са още един мотив децата й да се усещат ужасно в нейната компания.

Майката водолей има отлично възприятие за комизъм и с наслада би се присъединила в игрите на гоненица, в това да прави фигурки от пластилин или да скача на дама.

Тези майки са доста демократични – свободата и уважението към децата са водещи за тях. Способни са да почитат техните стремежи и упоритости, което е много скъпо качество. Това не остава неусетно от децата им и построява мощно доверие и здрава връзка посред им.

Майките водолеи могат да бъдат разказани с три думи: жизнерадостни, демократични и изобретателни. Тази тяхна досетливост им оказва помощ в доста обстановки при развъждането на дребни деца – те ще измислят по какъв начин да накарат детето да си изяде вечерята, без да се противи и ще го стимулират да се включи в домашните отговорности, без това да става принудително.

За какво би трябвало да внимават майките от зодия Водолей
Понякога се постанова да бъдете по-строги от нормалното и да въведете правила, които вашите малчугани да съблюдават. Бъдете по-активни с диалозите с децата си, а освен с общите занимания, по този начин ще ги мотивирате да споделят с вас.

Майката – Овен (21 март- 19 април)

Определено майките, представители на този зодиакален знак са измежду челните редици в категорията „ съвършена майка “. Тези дами са същински отдадени на децата си, изпълнени са с сила, внимание към детайла, държат на дисциплината и дават всичко, с цел да научат децата си и на най-малките неща. Водени от огнената природа на своята зодия, майките-овни са доста мощни персони, само че в това време са много нежни и любвеобилни. Една майка-овен няма да се огъне и размекне, в случай че детето й стартира да се тръшка в искане на шоколад или играчка. Но ще откри сили и самообладание да излезе от обстановката по най-разумния метод, което след време ще се окаже от изгода за детето.

Овенът е първият знак от зодиака, което прави представителките му майки с вродени лидерски качества с инстинкт на генерали. Майките-овни постоянно се придържат прецизно към своето възприятие за правдивост, способни са да се преборят с всичко, изпречило се на пътя им и постоянно подхващат самоуверено всяко начинание. Съществува прочут риск от това да изгубят надзор над страстите си и да прекаляват с контрола над децата.

Въпреки своята лидерска натура, майките овни могат да бъдат и доста нежни, обичат мощно децата си и са подготвени на всичко за тях.

За какво би трябвало да внимават майките от зодия Овен
Има заплаха дамите, представителки на този знак да са по-строги от нужното, да имат свръхамбиции към децата си и от време на време да подлагат на критика за незначителни неща. Това елементарно се позволява, в случай че успявате да се погледнете в профил и оставите децата „ да дишат “ и да бъдат себе си.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР