Майката от Сандански, обвинена в убийството на двете си деца,

...
Майката от Сандански, обвинена в убийството на двете си деца,
Коментари Харесай

Майката, обвинена в убийството на двете си деца, нямала спомен за случилото се

Майката от Сандански, упрекната в убийството на двете си деца, няма спомен за случилото се. Това съобщи юристът й Маньо Алексиев през днешния ден, когато трябваше да се гледа делото за домашно принуждение по нейната тъжба.
Кристина завежда делото за домашно принуждение против бащата на децата си – Георги Трайков, две седмици преди убийството.
То беше отсрочено за другата седмица заради нередовното приканване на Георги. В правосъдната зала не участваха нито майката, нито бащата на децата.
По думите на юриста на Кристина тя е в тежко положение, а резултатът от психиатричната й експертиза ще стане явен идната седмица.
„ Сподели ми, че по никакъв начин не се усеща добре здравословно, че изпитва непрекъснато главоболие, че е припаднала в един от предходните дни. Тя има визия към този момент какво се е случило, в смисъл, че децата ги няма, разказваше, отговаряше напълно съответно на въпросите с прелестна памет и мемоари за предишното – досега на деня на жестокото ликвидиране на децата. Заявява, че до 10 часа, когато е бил следващият скандал с Георги Трайков, спомня си този факт, оттова нататък й се губи и всичко и споделя, връща ми се животът като на филм “, разгласи Маньо Алексиев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР