Майката на звездата на Ливърпул, Силенис Маруланда, беше спасена в

...
Майката на звездата на Ливърпул, Силенис Маруланда, беше спасена в
Коментари Харесай

Полицията претърсва гората в Колумбия за бащата на Луис Диас, който беше отвлечен в събота

Майката на звездата на Ливърпул, Силенис Маруланда, беше избавена в границите на часове от полицията, откакто сложиха блокади към града покрай границата на Колумбия с Венецуела. < /p>

Баща му обаче остава в неопределеност.

Въздушни и сухопътни патрули, както и членове на специфичните сили на страната претърсват планинска верига, която пресича двете страни и е покрита с облачна гора.

Прочетете повече:
Военни вземат участие в издирването на отвлечения татко на звездата на Ливърпул

Полицията също предложи премия от $48 0000 (£39 000) за информация, водеща до спасяването на Бащата на Диас.

Луис Диас: Военни вземат участие в издирването на отвлечения татко на звездата на Ливърпул - до момента в който колумбийската ФА упорства за освобождението му

Длъжностни лица споделиха, че не изключват опцията той да е бил вкаран незаконно във Венецуела, където да бъде отвън обсега на колумбийската полиция.

Диас е един от най-талантливите играчи в националния тим на Колумбия и се причисли към Ливърпул предходната година в договорка на стойност £55 милиона.

26-годишният нападател отсъстваше от мача на Ливърпул против Нотингам Форест в неделя.

Изображение: Диого Жота от Ливърпул подвига фланелка в поддръжка на Диас по време на конфликта им с Нотингам Форест

Неговите съотборници показаха своята взаимност с колумбиеца, като подвигнаха една от фланелките му на терена, откакто вкараха първия гол на тима при успеха им с 3-0.

Отвличането на родителите на Диас идва в миг, когато отвличанията за откуп и изнудването на бизнеса се усилват в Колумбия макар напъните на първото ляво държавно управление на нацията да посредничи за преустановяване на огъня с размирен групи.

Престъпниците и бунтовническите групи в страната от дълго време отвличаха цивилни за откуп, с цел да финансират своите интервенции.

Досега нито една от въоръжените групировки, настоящи в Колумбия, не е поела отговорност за отвличането на родителите на Диас.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР