Майката на Веселин Марешки е ВИП персона в родната им

...
Майката на Веселин Марешки е ВИП персона в родната им
Коментари Харесай

Майката на Веселин Марешки имитира Лили Иванова, ето как

Майката на Веселин Марешки е ВИП личност в родната им Варна. Възрастната дама е измежду най-гласовитите певици на морската ни столица, а публиката си тази година е решила да награди с огромен коледен концерт.

По образеца на Лили Иванова Веска Марешка желала да извива глас и да раздава подписи в обилна зала. Мечтата ѝ се сбъднала и на 15 декември щяла да излезе пред аудитория на сцената на Фестивалния и конгресен център във Варна дружно със своята дуетна половинка Иван Ненов, с който са известни под псевдонима дует „ Амбра “. Проверка на „ Ретро “ откри, че повече от половината места в залата за концерта им са към този момент продадени, а пропуските се търгуват на цени от 10 и 15 лв..

Веска към този момент била в трескава подготовка за шоуто, което щяло да продължи съвсем 2 часа. Освен че репетирала песните си, тя педантично подбирала и шармантните тоалети, с които щяла да шашне присъстващите в залата, измежду които най-вероятно ще бъде цялото ѝ семейство, както и огромната ѝ горделивост – синът ѝ Веселин. Запознати настояват, че репертоарът на Веска надхвърлял даже този на Лили Иванова. Тя била царицата на старите градски песни, а преди време даже чалга компанията „ Пайнер “ показала интерес към нея и шефовете я поканили да стане част от техния азбучник с реализатори.

Марешка обаче нямала потребност от продуцент, тъй като синът ѝ е измежду милионерите в България и не изпитва усложнения да поема масрафа по всичките ѝ видеоклипове. Макар да е в преклонна възраст, Веска доста обичала да се снима и считала, че наподобява ужасно на камера. Най-често употребила за терен на клиповете си плажовете край Варна. Марешки одобрявал нейната певческа кариера и ходатайствал да въртят частите ѝ по една от най-гледаните варненски кабеларки.

Макар да не е взел музикалната ѝ заложба, ръководителят на „ Воля “ твърди, че се е метнал на нея по трудолюбието. По-любопитно обаче е, че от майка си Веселин сигурно е наследил любовта към високите скорости. Навремето Веска била автомобилна състезателка и скривала шапките на мъжете по пистите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР