Майката на убитото момче от Цалапица Митко категорично заяви, че

...
Майката на убитото момче от Цалапица Митко категорично заяви, че
Коментари Харесай

Майката на Митко през сълзи: Близнаците участват в убийството!

Майката на убитото момче от Цалапица Митко изрично съобщи, че близнаците са съучастници в убийството на сина ѝ. Малко преди делото против Рангел Бизюрев да стартира пред Окръжен съд Пловдив, близки на Димитър Малинов се събраха пред постройката с плакати, с цел да поддържат Атанаска Бакалова, написа

  “Близнаците вземат участие в убийството на Митко, в транспортиране, заравяне. Днес ще свидетелстват против Рангел Бизюрев. Всички разпити се разминават, аз съм чела всичко по делото, в това число на Атанас Гунчев. Опитали са се да нагласят нещо, само че не им се получава. Искаме истината и всички да си понесат наказванията. Да виждам фотосите на тялото му и по какъв начин са го заровили. Ударите са доста повече от 4. Много желая да чуя това момиче Яница какво ще приказва в съда на следващия ден, тъй като тя е знаела всичко, ”коментира Бакалова.

Точно в 9:30 ще стартира и правосъдното съвещание. Общо за разпит са планувани 37 очевидци и 14 движимостите лица. Първи ще застанат за разпит двамата братя Динкови. Бизюрев е с обвиняване за съзнателно ликвидиране, а в обвинителния акт е записано, че на 20-ти юли предходната година в Цалапица, съзнателно е умъртвил 24-годишния Димитър Малинов, като убийството е осъществено с особена свирепост.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР