Майката на убития в Цалапица Димитър Малинов е видяла днес,

...
Майката на убития в Цалапица Димитър Малинов е видяла днес,
Коментари Харесай

Показаха Европейската заповед за издирване на убиеца на Митко от Цалапица на майка му

Майката на убития в Цалапица Димитър Малинов е видяла през днешния ден, в наличието на юриста си, европейската заповед за арест на обвинения и търсен в чужбина обвинен за тежкото закононарушение Рангел Бизюрев. Това заяви за Радио Пловдив Антоанета Николова - бранителят на Атанаска Бакалова.

Наблюдаващият прокурор позволи да се срещнем с документите и през днешния ден отидохме в „ Криминална полиция “, където ни бяха предоставени поисканите материали. Майката категорично се срещна с документа и сичтам, че нещата в дребна степен се поуспокоиха, сподели юрист Николова.

По думите ѝ напрежението ще намалее, когато Бизюрев бъде арестуван и доведен в България, а разпитът му ще даде отговори и за ролята на двамата братя близнаци при осъществяването на тежкото закононарушение.

Окръжният прокурор Ваня Христева означи, че настояването за даването на европейската заповед за арест и съдебно-медицинската експертиза е изпълнено и бе безапелационна, че този стадий не може да се каже нищо повече за следствието.

Протестите с претенции за правдивост и транспарантно следствие на убийството на 24-годишния Димитър Малинов не престават. Утре вечерта още веднъж ще има шествие в Пловдив, което ще блокира кръстовището при Панаира.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР