Майката на убиеца, която е клошарка, беше напълнила коридора на

...
Майката на убиеца, която е клошарка, беше напълнила коридора на
Коментари Харесай

Убийството на Иван Владимиров било планирано, бившият полицай плашел и други съседи с пистолет

Майката на килъра, която е клошарка, беше напълнила коридора на стълбището и мазето с кашони и найлони, сподели опечалената Слава Иванова

Агресивният някогашен служител на реда, който е арестуван за убийството на психолога Иван Владимиров,   не говорел с никого от блока им. Случвало се е на два пъти да вади револвер на съседи. Това описа пред Нова телевизия майката на жертвата. 
 
Молбите ми към Вселената да е ранен не се сбъднаха, показа Слава Иванова.

Тя описа, че фамилията от дълго време има спор със стрелеца, подавани са и десетки тъжби. Хора от блока пък споделиха, че той е проявявал експанзия и към други свои съседи.

Втора безсънна нощ прекараха околните на жертвата. Задържан е негов 52-годишен комшия, някогашен служител на реда, с който от години имали разногласия от битов темперамент. Каква е точната причина за стрелбата против психолога, към момента се прецизира. Майка му обаче е безапелационна, че не става въпрос за случай, а за планувано ликвидиране.

„ Това, което чух, е, че е доста добре планувано и премислено ликвидиране, с доста добре планувана и измислена инсценировка, че е атакуван от сина ми и че той е бил в самоотбрана ”, разяснява още опечалената майка.

Слава Иванова разкри и повода за възобновяването на 30-годишния спор сред фамилията ѝ и това на посочения за палач: „ Започна още веднъж заради събитието, че 30 години майката на килъра, която е клошарка, беше напълнила коридора на стълбището и мазето с нейните кашони и найлони, които предава за пари. Синът, ми като се върна от Америка, дружно с едно друго момче, направиха акция да се почисти дворът и в паниката някакви нейни чували са били изхвърлени ”. Стрелецът повикал полиция, която му обяснила, че всички движимости отвън жилището му могат да бъдат почистени.

Слава Иванова не скри сълзите си и показа, че загубата е непрежалима. „ Опитвам се да пребивавам с мисълта, че съм извънредно признателна за това, че той е бил в живота ми. Той ми даде доста, той ми беше преподавател ”, сподели майката.

Няма очевидци на стрелбата. Трупът на жертвата е открит от двама съседи, които чули звук и усетили миризма, която дефинират като " странна ", сподели в изказване представителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова. „ Между обвинения и убития двамата имало междусъседски разногласия от битов темперамент. Все още изясняваме точната причина за стрелбата. Задържаният не отхвърля, че е направил убийството, само че към този момент е декларирал това единствено при сказка с полицията ”, сподели още Петрова.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР