Майката на цели 6 деца трябвало да се оправя, както

...
Майката на цели 6 деца трябвало да се оправя, както
Коментари Харесай

Ирена Милянкова пак пред развод

Майката на цели 6 деца трябвало да се оправя, както може, когато 3-годишната ѝ щерка Вики потърпевша грубо и се наложило да я одобряват в болница по неотложност. През това време Никола бил в Гърция, научи HotArena.

Отношенията сред някогашната моделка и мъжа ѝ от няколко месеца буксуват, само че въпреки всичко двамата съумяват да ги изгладят след всеки спор между тях. Яростта на Ирена към Никола обаче се изострила до прекаленост преди няколко дни, когато 3-годишната им дъщеричка Вики била призната в „ Пирогов”. Майката и до момента не е споделила обществено какво се е случило. Знае се обаче, че детето е било в противошокова зала, а там се одобряват единствено най-тежките случаи, постоянно с заплаха за живота.

Предполага се, че момиченцето е паднало и е блъснало неприятно главата си. Състоянието му било извънредно съществено. Благодарение на бързата реакция на майката и професионализма на медиците в последна сметка се разминало единствено с няколко шева на веждата. Докато обаче се стигне до този удобен излаз, Ирена била на ръба на нервна рецесия. Не единствено че се тормозила за дребната Вики, само че и се чудела какво да прави с останалите си деца и изключително със сестричката ѝ Лили, която е съвсем бебе – едвам на годинка. Момиченцето изисква непрекъснати грижи, които обаче майка му не можела да обезпечи, защото от самото начало мислите ѝ били в „ Пирогов”, написа Уикенд.

И до момента в който тя се чудела по какъв начин да се оправи с всички отговорности, таткото се правел на предприемач край гръцкото море. От няколко месеца той живее там, работейки в локалния офис на компанията си за недвижими парцели. Когато станал случаят с детето, Ирена се вбесила на мъжа си, тъй като нямало по какъв начин да разчита на него за поддръжка даже в този извънредно тежък миг. „ Колкото и да си повтаря, че Никола е в Гърция, с цел да работи, тя не може да не му се сърди, че не прати някой различен в офиса на компанията си там, с цел да остане самият той при жена си и децата”, разясняват познати на Милянкова.

Само преди няколко месеца се заприказва, че тя и Никола са пред бракоразвод. Чолаков прекарва съвсем цялото си време в Гърция, до момента в който тя е в България с децата. В реалност фамилията най-малко към този момент е надалеч от концепцията да се развежда, само че младата майка към този момент едвам устоя на напрежението. Привидно сякаш подкрепяла концепцията мъжът ѝ да изпраща пари на фамилията от чужбина. Всъщност обаче можела да му елементарни, че на процедура е вдигнал ръце от грижите за двете си дребни деца. Положението станало още по-тежко след случая с Вики. Познати на двойката считат, че Ирена все пак ще елементарни на Никола. Но в никакъв случай няма да не помни по какъв начин я е оставил да трепери за дребната Вики, на която и той е родител. Тя не пропусна да благодари на всички в „ Пирогов”, които са се грижили за дъщеричката ѝ. Бащата разяснява, че момиченцето е воин. Познати на фамилията разясняват, че същото може да се каже и за майката.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР