Майката на трима заподозрени, обвинени в убийството на южнокорейка, която

...
Майката на трима заподозрени, обвинени в убийството на южнокорейка, която
Коментари Харесай

Властите арестуваха майка на 3-ма „Войници на Христос“, обвинени в малтретирането и убийството на южнокорейска жена, отбелязвайки седмия арест по дело

Майката на трима обвинени, упрекнати в убийството на южнокорейка, която е била бита и гладувана в Грузия от членове на религиозна група, наречена „ Войниците на Христос “, е задържана във връзка със гибелта на дамата, оповестиха управляващите.

Жертвата, 33-годишната Seehe Cho, тежеше към 70 паунда, когато беше открита в багажника на кола, паркирана пред Jeju Sauna, известен южнокорейски спа център, ситуиран в Duluth, на към 25 благи северно от Атланта, окръг Gwinnett Полицейското ръководство се споделя в известие за вести.

Два дни откакто тялото й беше открито, полицията заяви, че шестима души са задържани и упрекнати в незаконно ликвидиране, подправено отнемане от независимост, подправяне на доказателства и укриване на гибелта на различен.

Михи Лий, майката на трима от обвинените, беше задържана в сряда по обвинявания в незаконно ликвидиране, подправено отнемане от независимост, подправяне на доказателства и укриване на гибелта на различен, както и подправени показания, демонстрират правосъдните документи.

Първоначалното следствие предишния месец докара до ареста на шестима души, в това число Ерик Хюн, 26; Гавом Лий, 26 г.; Джунхо Лий, 26 г.; Хюнджи Лий, 25 г.; и Juoonhyum Lee, 22. Един от задържаните лица е 15-годишен, сподели полицията. CNN не посочва името на малолетния, който е упрекнат като възрастен.

 Тези петима души са задържани във връзка със гибелта на южнокорейски жител в Дулут, Джорджия. На горния ред отляво са обвинените Ерик Хюн, Гавон Лий и Хюнджи Лий. На долния ред са Joonho Lee, вляво, и Joonhyun Lee. Шестият обвинен, малолетен, не е на фотографията. class= Тези петима души са задържани във връзка със гибелта на южнокорейски жител в Дулут, Джорджия. На горния ред отляво са обвинените Ерик Хюн, Гавон Лий и Хюнджи Лий. На долния ред са Joonho Lee, вляво, и Joonhyun Lee. Шестият обвинен, малолетен, не е на фотографията. Полицията на окръг Гуинет

Смята се, че жертвата е била подложена на побой и недохранване в продължение на седмици, споделиха от отдела. Детективите считат, че дамата се е преместила в Съединените щати от Южна Корея през лятото на тази година „ за да се причисли към религиозна организация “, сподели полицията на окръг Гуинет.

През септември полицията разгласява фотоси на мазето, които наподобява демонстрират складово помещение с пране и други консумативи, спретнато подредени на лавици. Килимът на стаята има огромни сектори от кръв, които са били редактирани на фотосите, предоставени от отдела, заяви по-рано CNN.

Заподозреният също е бил жертва на изтезания, споделя адвокатът

През септември служителите на реда откриха жертвата в кола, паркирана от Хюн на паркинг. Полицията сподели, че бил взет от член на фамилията, който помолил да вземе нещо от колата му. Когато членът на фамилията намерил тялото на Чо в багажника, те се обадили на 911, сподели полицията.

След това управляващите претърсиха дом, обвързван с тази кола, и настояват, че членовете на религиозната група „ Войници на Христос “ са били и държали Чо в дома до гибелта й. Те не прецизираха по кое време евентуално е умряла.

В изказване за CNN в сряда, юристът на Хюн сподели, че клиентът му е жертва на „ семейство Лий и техния набожен екстремизъм “.

Адвокатът Дейвид Бойл също сподели, че Хюн и жертвата са се опитвали да избягат от групата, добавяйки, че в случай че клиентът му не беше избягал, „ той също щеше да почине “. Той твърди, че Хюн е бил вербуван да се причисли към групата „ Войници на Христос “ от същия обвинен, за който се твърди, че е вербувал Чо.

Кенет Шепард, юрист на Хюнджи Лий, сподели пред CNN, че е изискал авансово чуване на клиента си.

Адвокатите на трима от другите обвинени не дадоха отговор, когато CNN се свърза с тях за коментар. CNN не съумя да откри юристите на останалите двама обвинени.

Адвокатът на Хюн сподели, че клиентът му е бил малтретиран като част от религиозните ритуали на групата и е претърпял „ обширни пострадвания “ и „ едвам може да върви “. Хюн прекарва две седмици в болница в Атланта и по-късно е настанен в областен затвор, където продължава да се лекува в здравното крило на пандиза.

„ Ерик едвам върви “, сподели неговият юрист.

В сряда полицията удостовери, че Хюн е бил записан в пандиза, откакто е бил освободен от болничното заведение.

Говорител на полицейското ръководство на Гуинет сподели, че са „ наясно с обвиняванията “, направени от юриста на Хюн, и сподели, че следствието продължава.

Кейт Конърли и Фабиана Чапаро от CNN способстваха за този отчет.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР