Майката на Тодор Неделев - Елена, и приятелката на национала

...
Майката на Тодор Неделев - Елена, и приятелката на национала
Коментари Харесай

Майката и приятелката на Неделев пристигат в Тбилиси

Майката на Тодор Неделев - Елена, и приятелката на национала Анита ще дойдат в Тбилиси във вторник, с цел да бъдат до него до излизането му от болничното заведение. БФС провежда всичко по пътуването и престоя на двете дами, с цел да може звездата на “Ботев” (Пловдив) да има и морална поддръжка в тежкия миг.

Неделев пострада грубо по време на злополуката на двата рейса с национали в петък при идването им в грузинската столица. Заради аварирал автомобил при започване на тунел първият, в който е бил Неделев, удря внезапно спирачки и вторият се врязва в него.

Тошко е бил на последната седалка дружно с Кирил Десподов. Вероятно се е навел към съотборника си,
което не е довело до още по-тежка травма. Целият е бил в кръв, като си спомнил само трите си имена.

Съперникът от предния мач от Лигата на нациите - Гибралтар, против който играхме предния ден, не
му бил прочут.

В събота сутринта Неделев бе опериран от известния неврохирург професор Шота Ингороква, който работи в една от най-хубавите международни клиники в Инсбрук.

Интервенцията продължи към 2 часа, като за шанс не е
имало никакви провали по мозъка, посочил скенерът.
Всеки ден при Неделев е лекарят на националите доктор Бисер Бочев, който обезверено се борил с него да няма тв приемник в стаята, с цел да гледа мача с Грузия. По принцип в положението му всички електронни устройства са неразрешени.

В неделя Неделев бе изместен от интензивното поделение в неврохирургията “Става дума за сериозна интервенция и сега не би трябвало да прибързваме със периодите. Най-важното е Тодор да бъде спокоен и да бъде оставен да се възвърне допустимо най-качествено”, съобщи проф.
Ингороква.

Д-р Бочев, който работи в клиника “Евровита” в “Царско село”, към този момент е договорил със собствен другар медицински аероплан за Неделев, когато му бъде позволено да пътува. Машината лети на ниска височина, има цялостно съоръжение и даже кола за спешна помощ в товарния отсек. Всичко обаче зависи от решението на професор Ингороква дали футболистът може да се качи на самолет.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР