Майката на стрелеца в училище Итън Кръмбли от Мичиган и

...
Майката на стрелеца в училище Итън Кръмбли от Мичиган и
Коментари Харесай

Твърди се, че майката на училищния стрелец Итън Кръмбли и любовникът на шефа на пожарникарите са организирали секс партита, като са игнорирали молбите на тийнейджъра за помощ

Майката на стрелеца в учебно заведение Итън Кръмбли от Мичиган и нейният женен ухажор на основния пожарникар са организирали секс празненства в хотели, до момента в който тя пренебрегва молбите на сина си за лекуване на психологично здраве, предложиха прокурорите в съда в петък.

Дженифър Кръмбли, на 45, и любовникът Брайън Мелош постоянно намираха непознати в приложение за суингъри, наречено Adult Friend Finder, и проведоха „ срещи “ с тях в локален хотел след работа, споделиха прокурорите в избухливото начало на тяхното кръстосване обзор на майката по време на нейния развой.

Дженифър, която е упрекната в непредумишлено ликвидиране поради стрелбата на сина си, призна, че е употребила приложението, с цел да „ уреди други хора да ни посрещнат там “, само че твърди, че отива в хотели след работа „ по работа “.

„ Срещнах се с Браян единствено по време на работното време “, свидетелства Крамбли, съгласно ABC News.

Както Дженифър, по този начин и брачният партньор Джеймс Кръмбли, 47, са упрекнати по четири обвинявания в непредумишлено убийс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР