Майката на скандалния доц. Атанас Мангъров навърши 99 години на

...
Майката на скандалния доц. Атанас Мангъров навърши 99 години на
Коментари Харесай

99-годишната майка на Мангъров - милионерка

Майката на скандалния доцент Атанас Мангъров навърши 99 години на 20 февруари. Д-р Елена Мангърова подгони 100-те, само че към момента била витална като госпожица разясняват внуците й.

Пенсионерката не живее в дворец столицата, само че има парцел за най-малко милион. На нейно име се води апартамент на прословутата столичната улица „ Оборище “, който се намира в прилежаща кооперация на тази, в която живее Лили Иванова. Д-р Мангърова с покровителството на сина си го закупила през 2005 година  от децата на Апостол Карамитев. 16 години по-късно апартаментът с внушителната площ от 174 квадрата е качил цената си най-малко тройно и сега надвишава милион лв..

Майката на Мангъров е и негова съдружничка в частната лаборатория, демонстрира информация в комерсиалния указател. Печалбата възлиза на хиляди левове  годишно,  по тази причина Мангъров е считан за един от най-имотните лекари. Майката на имунолога е била дълги години шефка на детското поделение в болничното заведение в Стара Загора, а медицина приключила в Загреб, Хърватия по време на войната.

Д-р Мангърова продължава да се интересува живо от медицина. Елена има трима внуци - близнаците Христо и Илия и внучката Елена, която е кръстена на нея. Иначе Мангъров е отгледал като свое дете, сина на някогашната си жена Анна от първия й брак, писа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР