Майката на рапърът Кристо Мариана Балабанова страда от левкемия. В

...
Майката на рапърът Кристо Мариана Балабанова страда от левкемия. В
Коментари Харесай

Рапърът Кристо търси средства за лечението на майка му

Майката на рапърът Кристо Мариана Балабанова страда от левкемия. В момента тя се лекува в болница в Истанбул. Минала е един курс на химиотерапия.  " Състоянието ѝ върви нагоре-надолу. Подобрява се, след това леко се утежнява. Нашето предизвикателство, откакто преодоляхме българската здравна система, е да имаме задоволително средства, тъй като лекуването в Турция е скъпо и не е ясно докога ще продължи ", изясни Кристо. 

Лечението може да продължи от три месеца до три години. " Затова ние търсим поддръжка от обществото за вдишване на тази вълна от финансови запаси. Това през, което минахме тук в България, беше безспорен смут. Българското общество би трябвало да е наясно, че в тежки обстановки, реакцията на здравната система, най-малко при нас, и това, което слушам от други хора, които ми пишат, не  е задоволително готова и би трябвало да се реагира доста по-бързо ", описа още Кристо, съобщи NOVA. 

Забавянето на лекуването е довело до утежняване на положението на неговата майка. " Имаше едни 35-30 дни, които бяха извънредно сериозни за нея и тя се утежни доста тук, които дни не можем да ги върнем обратно ",  добави артистът.

Лечението ще коства сред 200 000 и 500 000 евро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР