Майката на принцесата на Уелс може и да не беше

...
Майката на принцесата на Уелс може и да не беше
Коментари Харесай

„Майка на Кейт Мидълтън не беше намесваща се като в The Crown – но тя й осигури принц“

Майката на принцесата на Уелс може и да не беше „ намесваща “ сватовница, само че несъмнено оказа помощ на щерка си да завоюва кралско лице, твърди специалист.

Днес последните шест епизода от хитовата кралска драма Короната се приземиха в Netflix и превеждат феновете през тестванията и премеждията на Фирмата от края на 90-те до началото на 2000-те години. Една от главните сюжетни линии в последните епизоди е процъфтяващата романтика на принц Уилям и Кейт в университета Сейнт Андрюс.

Двойката се среща, до момента в който учи в шотландската институция сред 2001 и 2005 година и съгласно доктор Теса Дънлоп, която е гледала някои от последните епизоди, майката на Кейт Карол е показана като „ намесваща “ сватовница, обезверено търсеща сложи щерка си на бъдещия крал.

И съгласно Теса, сценаристът на The Crown Питър Морган е избрал майката на Кейт като воин, който да внесе напрежение в епизодите. Тя сподели на Mirror: „ Сравнително извънредно е да се ожениш (и да останеш женен!) за обичаната си от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР