Майката на покойния руски опозиционен лидер Алексей Навални не успя

...
Майката на покойния руски опозиционен лидер Алексей Навални не успя
Коментари Харесай

Руски съд: Алексей Навални сам трябва да подаде жалба, че е починал след липса на медицински грижи

Майката на починалия съветски опозиционен водач Алексей Навални не съумя да заведе дело за несъответстващи медицински грижи в наказателната колония в Арктика, където опозиционерът умря, предава Ройтерс.

Людмила Навална записа послание на фона на колонията в Сибир, където умря опозиционният водач

Семейството и поддръжниците на Навални упрекнаха за гибелта на опозиционера съветския президент Владимир Путин. Навални оживя отравяне с нервнопаралитичен сътрудник от руската ера в Русия през 2020 година и мина през години на грубо отношение в пандиза, в това число дълги интервали в изолираност.

Иван Жданов, някогашен асистент на Навални, сподели, че съдът в дребното градче Лабитнанги покрай наказателната колония е отхвърлил желае на Людмила Навална с претекста, че ищецът би трябвало да е самият Алексей .

Руският президент дефинира гибелта на опозиционера като „ тъжно събитие “

От съветския затвор оповестиха, че Навални е изпаднал в безсъзнание и е умрял на 16 февруари след разходка в колонията „ Полярен вълк “, където излежаваше присъдата си. В издадения документ се твърди, че 47-годишният мъж е умрял от естествена гибел.

Причината за отхвърли на съда е, че трябваше да покажат фрагментите от камерите сега на гибелта на Алексей , разяснява брачната половинка му Юлия Навална .

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР