Майката на перничанина Едуард Ерменков, който отказа да загаси цигарата

...
Майката на перничанина Едуард Ерменков, който отказа да загаси цигарата
Коментари Харесай

Ексклузивно! Майката на загасения с пожарогасител Еди проплака: Очите на детето ми са...

Майката на перничанина Едуард Ерменков, който отхвърли да загаси цигарата си на столична бензиностанция, счита да съди бензинджията Христо Димитров.  

Видеото от дебилната история безусловно взриви обществената мрежа, съобщи " Блиц ". Чакайки водача да заплати, Едуард стои с фаса си до колата и бензиновата колонка. Това очевидно вбесява чиновник на обекта, който се доближава напълно умерено до пушещия юноша и го напръсква с пожарогасител. Майката на Едуард поема отговорност за случилото се. Била отговорна, тъй като не го научила къде може да се пуши и къде – не. „ Моя е грешката. Аз не съм го научила къде може да пуши. Не съм му загатнала, че в случай че има табелки, би трябвало да ги прочете. След това е бил нападателен служителят на бензиностанцията. На Едуард очите са доста потърпевши ”, сподели майката пред Нова телевизия.

Жената счита да заведе дело против мъжа, загасил с пожарогасител цигарата на сина й за нанесени вреди. Тя твърди, че от пяната очите на момчето са потърпевши доста. По думите на Христо Димитров обаче реакцията на Едуард била остра, несъответстваща и надменна. " Демонстративно си дърпа от нея. Казах да я угаси. Реакцията беше много несъответстваща. От рода на – не ми казвай какво да върша. Втори път му споделих да я угаси, ще се взривим. Отговорът беше – какъв си ти, че ще ми кажеш. Не ми хвани този звук ”, описа Христо. Вбесен от реакцията на момчето, служителят сграбчва пожарогасителя. „ Свалих го и всичко се случва за секунди. Натиснах два пъти спусъка на пожарогасителя. Той избълва едно количество прахуляк и с това всичко завърши ”, описа още Христо.   

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР