Майката на Новак Джокович атакува Роджър Федерер и го нарече

...
Майката на Новак Джокович атакува Роджър Федерер и го нарече
Коментари Харесай

Майката на Джокович се заяде с Федерер

Майката на Новак Джокович нападна Роджър Федерер и го назова леко нахален. Според Диана Джокович, Роджър Федерер несъмнено завижда на сина ѝ за огромните триумфи в тениса, като майката на международния №1, даже дефинира швейцареца като страховит тенисист, само че не и добър човек.

Семейството на Ноле много постоянно атакува Роджър, като преди този момент бащата на сърбина не спести неприятните си думи по адрес на един от най-хубавите в историята.

„ Първо ще стартира оттова, че съм набожен човек. Аз имам вяра в Господ и постоянно съм считала, че Бог закриля моя наследник. Спомняте си финала на Уимбълдън през предходната година, в действителност бе епично. Това беше ужасно представление, което не зная дали ще се повтори в миналото. Въпреки компликациите, тогава синът ми съумя и аз имам вяра, че успеха принадлежеше на Новак в оня мач. С помощта на Господ моят наследник победи и завоюва една от най-важните си победи. Откровено казано, не одобрявам Федерер, за мен той се държи леко надменно и мисля, че му липсват избрани човешки качества. Наистина се нервирам, когато Ноле играе и всички скандират Роджър или Рафа. Зная, че Джокович не е толкоз обичан, колкото тях двамата, само че все пак, считам, че синът ми заслужава повече почитание “, разяснява Диана Джокович.

Автор: Делян Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР