Майката на най-големия руски опозиционен лидер Алексей Навални каза, че

...
Майката на най-големия руски опозиционен лидер Алексей Навални каза, че
Коментари Харесай

Майката на Алексей Навални казва, че устоява на натиска да се съгласи на тайно погребение

Майката на най-големия съветски опозиционен водач Алексей Навални сподели, че е видяла тялото на сина си и че устоява на мощния напън от страна на управляващите да се съгласи на скрито заравяне отвън публичното око.

Говорейки във видео изказване от арктическия град Салехард, Людмила Навальная сподели, че следователите са й разрешили да види тялото на сина си в градската морга.

Тя сподели тя удостовери настояването да й даде тялото на господин Навални и стачкува против това, което тя разказа като управляващите, които се пробват да я принудят да се съгласи на скрито заравяне.


 

„ Изнудват ме, слагат условия къде, по кое време и по какъв начин да бъде заровен синът ми “, сподели тя. „ Те желаят да го създадат скрито без траурна гала. “

Майката на господин Навални е завела дело в съда в Салехард, оспорвайки отхвърли на управляващите да освободят тялото на сина й.

Изслушване при закрити врата е планувано за 4 март. Във вторник тя прикани съветския президент Владимир Путин да освободи останките н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР