Майката на момиченцето, открито в бивш кокошарник твърди, че детето

...
Майката на момиченцето, открито в бивш кокошарник твърди, че детето
Коментари Харесай

Майката на момиченцето, открито в кокошарник проговори

Майката на момиченцето, намерено в някогашен курник твърди, че детето не е жертва на принуждение и не е спяло в пристройката измежду мишки и паяци.

Жената съобщи, че когато полицията разкрила щерка й там, дребната е била осъдена, тъй като тропала по масата и щяла да разсъни по-малкото дете в къщата.

" Аз я наказах сутринта. Защото тропаше ", съобщи майката на детето, Миглена Иванова пред NOVA.

" Не съм се ядосала. Без експанзия ѝ споделих: " Хайде мамо, отиди на открито! ”. И таман щях да вървя да я прибирам, когато виждам полицията, че е пристигнала. Те я намерили там, фактически там има гуми, тя си е постлала и тя е е взела някакво остаряло одеало и се е завила с него ", твърди още Миглена.

Намерението на майката било 7-годишната й дъщеричка да " си намерения малко ".

" Тя доста лъже. Отива в детската градина, удря се в люлката и отива да каже, че я претрепвам. А няма такова нещо ", безапелационна е дамата.

В учебното заведение детето разказвало, че спяло в стая с мишки и паяци. Усъмнило ги, че има нещо неправилно, след обзор за въшки. " Последният случай, който е дал съображение, е при обзор от здравното лице за паразити. Видели са драскотини, синини. И детето е споделило, че в действителност е било удряно в фамилията ", съобщи Лорета Колева, шеф на Регионалното ръководство на образованието- Враца.

" Доколкото сме осведомени и каквито и знания да имаме по логика на психиката - не ни дадоха сигнали, че това дете е подложено на тормоз. Доста спорна информация ни даваше ”, акцентира Дарина Стоянова, шеф на ОУ " Христо Ботев ", с. Крушовица.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР